Picanha Brasrund

Picanha Brasrund
Info
De Picanha (pie-kan-ja) is heel erg populair in Braziliaanse steakhuizen en wordt meestal klaargemaakt op een spies om daarna aan tafel te worden versneden en te worden geserveerd. Het vlees heeft een vetrand die langzaam wegsmelt op de grill en de unieke smaak van het vlees bepaald. Je kan dit stukje vlees het best bereiden met een kerntemperatuurmeter die geschikt is voor op de barbecue. Het geheim van een lekkere picanha is een garing op lage temperatuur.
Bereidingswijze op de barbecue:
Haal de Picanha ongeveer 1 uur op voorhand uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Verwarm de barbecue op ongeveer 130 graden en plaats de Picanha op een ronddraaiende spies op het vuur. Wanneer deze een kerntemperatuur heeft bereikt van ongeveer 50 graden is hij klaar om geserveerd te worden. Afkruiden met een beetje grof zeezout en klaar.
onze garanties
-
Besteld voor Maandag 12u : vrijdag of zaterdag bij u
Besteld = uw order is bevestigd en betaald
-
Rechtstreeks van bij uw lokale boer
-
(h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees