T-Bone Steak

t-bone-steak-1635274191.png

T-Bone Steak

Info

De T-bone steak is een echte klassier in ieder Amerikaans steak restaurant. Bij ons iets minder bekend maar wel heel lekker van smaak doordat het been tijdens het grillen ook smaak afgeeft. Een T-bone is in feite een stuk vlees met aan de ene kant van het been de cote-a-los en aan de andere kant de filet pure. Voor ieder wat wils dus. De T-bone weegt ongeveer 1,5 kg

Bereidingswijze op de barbecue :

Het best is om het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast te halen zodat het op kamertemperatuur kan klaargemaakt worden. Het geheim van een geslaagd stukje vlees op de barbecue is temperatuurscontrole. Hebt U een barbecue met houtskool dan kan U een minder hete zone voorzien door minder kolen aan de ene kant te leggen of de afstand tot de kolen groter te maken.

Laat het vlees gedurende 1 minuut op een hoog vuur bakken op de barbecue, laat het daarna gedurende 3 minuten verder grillen op een lagere temperatuur tot het de gewenste bakwijze bekomt. Belangrijk is dat U het vlees niet doorprikt met een tang of een vork tijdens het bakken.  Zo blijft het vlees sappiger en voller van smaak.

Haal het vlees van de grill en laat het nog een aantal minuten rusten onder aluminiumfolie alvorens het op te dienen. Op die manier blijven de sappen in eht vlees bewaard en wordt het nog malser.

onze garanties

  • Besteld* voor maandag 12u: vrijdag of zaterdag geleverd

    Besteld = uw order is bevestigd en betaald
  • Rechtstreeks van bij uw lokale boer

  • (h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees

U kiest liever zelf de inhoud van uw barbecuebox?
Of u wil uw pakket aanvullen met extra vlees?

Stel Hier zelf uw box samen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord