Vers barbecuevlees rechtstreeks van bij de boer...

Bij barbecuebox.be, gelegen in Deerlijk, West-Vlaanderen, staan we voor meer dan alleen een heerlijke barbecue-ervaring. Wij zijn toegewijd aan het leveren van vers barbecuevlees rechtstreeks van onze lokale boeren naar jouw grill. Als onderdeel van Couvert, omarmen we de kracht van eerlijkheid in al onze interacties, zowel met onze gewaardeerde klanten als met de boeren die ons voorzien van dit hoogwaardige vlees.

Onze passie voor kwaliteit kent geen grenzen. Hoewel onze thuisbasis in Belgiƫ ligt, strekt onze zorgzame verzending zich uit naar barbecue-liefhebbers buiten onze landsgrenzen, zodat ook zij kunnen genieten van ons vlees!

Bij barbecuebox draait alles om kwaliteit. Vlees afkomstig van lokaal gekweekte koeien, varkens en kippen die nog gewoon kunnen buitenlopen en op een natuurlijke manier grootgebracht worden en met een eerlijke prijs voor de boer naast de deur. Ons barbecuevlees is vrij van gluten, lactose en andere onnodige toevoegingen. Wij geloven in de puurheid van ons vlees, daarom wordt het niet gemarineerd of behandeld met smaakversterkers - bij ons geldt: (h)eerlijk duurt het langst.

Maar hoe werkt het precies?

Elke week reserveren we een beperkt aantal delen van onze koeien, varkens en kippen. Op onze website kun je direct zien of het gewenste deel nog beschikbaar is. Wacht niet te lang, want op=op.

Het vlees wordt pas een dag voor levering versneden en verpakt, waardoor je gegarandeerd puur natuur vlees ontvangt, vrij van bewaarmiddelen, kleurstoffen of andere toevoegingen. Bij barbecuebox.be streven we naar transparantie en kwaliteit, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw barbecue-ervaring.

Ontdek ons aanbod

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord