Entrecote

entrecote-1619623555.jpg

Entrecote

Info

De entrecote is afkomstig van ons grasgevoerd brasrund, lichtjes gemarmerd, supermals en vol van smaak. Doordat onze dieren op een natuurlijke manier worden gekweekt bevat het vlees enkel gezonde, onverzadigde, vetten. Het vlees wordt vers, gekoeld en vacuĆ¼m verpakt geleverd. Klaar om in de diepvries te bewaren of om rechtstreeks op de barbecue te worden klaargemaakt. Het vlees is niet gemarineerd en bevat geen toegevoegd water of andere additieven zodat U de smaak van (h)eerlijk vlees rechtstreeks van bij de boer kan ervaren. 

Bereidingswijze op de barbecue :

Het best is om het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast te halen zodat het op kamertemperatuur kan klaargemaakt worden. Het geheim van een geslaagd stukje vlees op de barbecue is temperatuurscontrole. Hebt U een barbecue met houtskool dan kan U een minder hete zone voorzien door minder kolen aan de ene kant te leggen of de afstand tot de kolen groter te maken.

Laat het vlees gedurende 1 minuut op een hoog vuur bakken op de barbecue, laat het daarna gedurende 4 minuten verder grillen op een lagere temperatuur tot U de gewenste bakwijze bekomt. Belangrijk is dat U het vlees niet doorprikt met een tang of een vork tijdens het bakken.  Zo blijft het vlees sappiger en voller van smaak.

onze garanties

  • Besteld* voor maandag 12u: vrijdag of zaterdag geleverd

    Besteld = uw order is bevestigd en betaald
  • Rechtstreeks van bij uw lokale boer

  • (h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees

U kiest liever zelf de inhoud van uw barbecuebox?
Of u wil uw pakket aanvullen met extra vlees?

Stel Hier zelf uw box samen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord