Onglet Brasrund

Onglet Brasrund
Info
De onglet is zowat het meest smaakvolle stukje vlees van het rund. Een relatief onbekend stukje vlees dat in Frankrijk als een ware delicatesse wordt beschouwd. Vol van smaak en afkomstig van onze grasgevoerde brasrunderen die gedurende meerdere jaren hebben kunnen grazen op een onbespoten weide. Een echt smaakbommetje.
Bereidingswijze op de barbecue :
Het best is om het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast te halen zodat het op kamertemperatuur kan klaargemaakt worden. Het geheim van een geslaagd stukje vlees op de barbecue is temperatuurscontrole. Hebt U een barbecue met houtskool dan kan U een minder hete zone voorzien door minder kolen aan de ene kant te leggen of de afstand tot de kolen groter te maken.
Laat het vlees gedurende 1 minuut op een hoog vuur bakken op de barbecue, laat het daarna gedurende 8-9 minuten verder grillen op een lagere temperatuur tot U de gewenste bakwijze bekomt. Belangrijk is dat U het vlees niet doorprikt met een tang of een vork tijdens het bakken. Zo blijft het vlees sappiger en voller van smaak.
onze garanties
-
Besteld voor Maandag 12u :
Besteld = uw order is bevestigd en betaald
vrijdag of zaterdag bij u
-
Rechtstreeks van bij uw lokale boer
-
(h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees