Pure beef burgers

pure-beef-burgers-1710491209.png

Pure beef burgers

Info

Met pure beef bedoelen wij ook pure beef. Heerlijk gemalen vlees rundsvlees afkomstig van ons lokaal gekweekt grasgevoerd brasrund. Lichtjes bijgekruid met natuurlijke kruiden zoals peper, muskaatnoot en foelie en zonder toevoeging van gluten, eieren, lactose, smaakversterkers, bewaarmiddelen of wat dan ook zodat U de smaak van (h)eerlijk vlees op uw barbecue kan ervaren. Net  zoals een echte hamburger moet smaken. Onze hamburgers worden vers, gekoeld en vacuĆ¼m verpakt bij U thuis geleverd. 1 hamburger weegt ongeveer 150 gram.

Bereidingswijze op de barbecue :

Het best is om het vlees ongeveer 1 uur op voorhand uit de koelkast te halen zodat het op kamertemperatuur kan komen. 1 minuut op een hoog vuur roosteren aan beide kanten en daarna ongeveer 7 minuten op een laag vuur laten garen. Draai de hamburger regelmatig eens om.

Bewaren in de diepvries :

Gehakt kan niet te lang bewaard worden in de diepvries omdat het anders begint uit te drogen. Ons vlees bevat geen toegevoegd water en is puur natuur dus raden we aan om dit niet langer dan 6 weken op een temperatuur van minstens -18 graden celcius te bewaren.

onze garanties

  • Besteld* voor maandag 12u: vrijdag of zaterdag geleverd

    Besteld = uw order is bevestigd en betaald
  • Rechtstreeks van bij uw lokale boer

  • (h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees

U kiest liever zelf de inhoud van uw barbecuebox?
Of u wil uw pakket aanvullen met extra vlees?

Stel Hier zelf uw box samen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord