Reuzebrochette

reuzebrochette-1710493346.png

Reuzebrochette

Info

Heerlijke, malse stukjes grasgevoerd brasrund op een spies. Puur natuur en zonder marinade zodat U de smaak van (h)eerlijk vlees kan ervaren.
De stukjes vlees worden vers, gekoeld en vacuĆ¼mverpakt bij u thuis geleverd. De stokjes worden apart bij uw pakket geleverd zodat deze geen smaak afgeven aan het vlees. 

Bereidingswijze op de barbecue:

Het best is om de houten stokjes ongeveer 1 uur op voorhand in een kom met koud water te leggen alvorens het vlees erop te spiesen. Op die manier zullen de stokjes op de barbecue niet verbranden. Haal het vlees ongeveer 1 uur op voorhand uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen. Wanneer U het vlees in de diepvries hebt bewaard dan is het best om dit een dag op voorhand eruit te halen zodat het rustig kan ontdooien. Hebt U haast dan kan U steeds het vlees, in de gesloten verpakking, in een kom met water leggen en ongeveer 40 minuten later is het ontdooid. Het is af te raden om het vlees te ontdooien in de microgolfoven, ook al is deze uitgerust met een speciale ontdooifunctie, want daar wordt het vlees taai van...

onze garanties

  • Besteld* voor maandag 12u: vrijdag of zaterdag geleverd

    Besteld = uw order is bevestigd en betaald
  • Rechtstreeks van bij uw lokale boer

  • (h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees

U kiest liever zelf de inhoud van uw barbecuebox?
Of u wil uw pakket aanvullen met extra vlees?

Stel Hier zelf uw box samen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord