Speklapjes Duroc

Speklapjes Duroc
Info
Een barbecue is niet compleet zonder een stukje spek op de grill. Met honing geglazuurd of puur natuur. Het spek is niet gemarineerd en is afkomstig van onze Duroc varkens die nog gewoon buiten lopen zoals het hoort want (h)eerlijk duurt het langst.
Bereidingswijze op de barbecue:
Haal het vlees ruim op voorhand uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen. Schroei het vlees gedurende 1 a 2 minuten dicht op een heet vuur en laat het daarna ongeveer 10 minuten verder garen op een kouder gedeelte van de grill. Wanneer het vlees de gewenste bakwijze heeft laat het even rusten onder aluminiumfolie zodat het sappig blijft.
onze garanties
-
Besteld voor Maandag 12u :
Besteld = uw order is bevestigd en betaald
vrijdag of zaterdag bij u
-
Rechtstreeks van bij uw lokale boer
-
(h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees