Speklapjes Duroc

speklapjes-duroc-1714032367.jpg

Speklapjes Duroc

Info

Een barbecue is niet compleet zonder een stukje spek op de grill. Met honing geglazuurd of puur natuur. Het spek is niet gemarineerd en is afkomstig van onze Duroc varkens die nog gewoon buiten lopen zoals het hoort want (h)eerlijk duurt het langst. 

Bereidingswijze op de barbecue:

Haal het vlees ruim op voorhand uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen. Schroei het vlees gedurende 1 a 2 minuten dicht op een heet vuur en laat het daarna ongeveer 10 minuten verder garen op een kouder gedeelte van de grill. Wanneer het vlees de gewenste bakwijze heeft laat het even rusten onder aluminiumfolie zodat het sappig blijft.

onze garanties

  • Besteld* voor maandag 12u: vrijdag of zaterdag geleverd

    Besteld = uw order is bevestigd en betaald
  • Rechtstreeks van bij uw lokale boer

  • (h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees

U kiest liever zelf de inhoud van uw barbecuebox?
Of u wil uw pakket aanvullen met extra vlees?

Stel Hier zelf uw box samen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord