Varkenshaasje Duroc

varkenshaasje-duroc-1462298382.jpg

Varkenshaasje Duroc

Info

Het varkenshaasje is voor het Duroc varken wat de filet pure voor het rund is. Het meest malse stukje van het varken en daarom uitermate geschikt om klaar te maken op de barbecue. Opgevuld met een een zelfgemaakte kruidenkaas of omwikkeld met stukjes gedroogde ham, er zijn talrijke mogelijkheden om met dit stukje vlees uw gasten de smaak van (h)eerlijk varkensvlees te laten proeven. Het Duroc vlees van barbecuebox.be is afkomstig van varkens die nog gewoon buiten kunnen lopen en in de modder kunnen ravotten net zoals het vroeger was.

Bereidingswijze voor de barbecue:

Haal het vlees ruim op voorhand uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen. Schroei het vlees gedurende 1 a 2 minuten dicht op een heet vuur en laat het daarna ongeveer 15 minuten verder garen op een kouder gedeelte van de grill. Wanneer het vlees de gewenste bakwijze heeft laat het even rusten onder aluminiumfolie zodat het sappig blijft.

onze garanties

  • Besteld* voor maandag 12u: vrijdag of zaterdag geleverd

    Besteld = uw order is bevestigd en betaald
  • Rechtstreeks van bij uw lokale boer

  • (h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees

U kiest liever zelf de inhoud van uw barbecuebox?
Of u wil uw pakket aanvullen met extra vlees?

Stel Hier zelf uw box samen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord