Varkensschouder Duroc

varkensschouder-duroc-1710491057.png

Varkensschouder Duroc

Info

Wie graag eens Pulled Pork op de barbecue wil klaarmaken kan met dit vlees aan de slag. Pulled Pork is langzaam gegaard varkensvlees en dit kan je uiteraard het best op de barbecue doen. Neem er je tijd voor en je zal zien dat heel lekker niet altijd heel duur hoeft te zijn. Deze varkensschouder is afkomstig van onze Duroc varkens die nog gewoon buiten lopen zoals het hoort. Per stuk weegt de varkensschouder ongeveer 1 1/2 kilogram.

Bereiding op de barbecue : 

Het geheim van een goede en malse Pulled Pork is het in de gaten houden van de kerntemperatuur van het vlees. Verwarm de barbecue binnenin tot ongeveer 100 graden en plaats het vlees met de kernthermometer erin op de barbecue. Wanneer de kerntemperatuur 70 graden bereikt haal je het vlees van de barbecue en pak je dit in in aluminiumfolie. Leg het daarna terug op de barbecue tot de kerntemperatuur 88 graden heeft bereikt. Haal het vlees terug van de barbecue en wikkel het in een nieuw laagje aluminiumfolie en laat gedurende minstens 30 minuten rusten.

onze garanties

  • Besteld* voor maandag 12u: vrijdag of zaterdag geleverd

    Besteld = uw order is bevestigd en betaald
  • Rechtstreeks van bij uw lokale boer

  • (h)eerlijk, glutenvrij, vers barbecuevlees

U kiest liever zelf de inhoud van uw barbecuebox?
Of u wil uw pakket aanvullen met extra vlees?

Stel Hier zelf uw box samen

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord